Storaas Gjestegård

Velkommen til Storaas Gjestegaard som med sin spennende familiehistorie setter en unik ramme på konferansen eller møtet. Konferansegården omtales som et designhotell midt i skogen og vertskapets spennende familiehistorier fra hele verden, preger interiøret. Her er det slektskap til alt fra Thor Heyerdahl til Victor Hugo. Gjestegården tilbyr internasjonale og norske kulinariske opplevelser fra Ritas Kjøkken. Matprofilen er  inspirert av Jarles danske mormor som vokste opp  i Karibien. Gården ligger vakkert til rett under Blefjell ved Kongsberg.

konf

Konferanse

Kapasitet: 175 personer. Møtelokaler: 9 rom. Utstyr: Alt moderne utstyr tilgjengelig. Beliggenhet: Ved Blefjell nær Kongsberg, bare 95 km fra Oslo.

sove

Overnatting

Storaas ligger like under Blefjell og har 112 senger fordelt på 59 overnattingsrom. Gårdens spennende familiehistorier fra hele verden, er med på å prege designet på mange av de ulike rommene.

maten

Maten

Søstrene Storaas har dansk oldemor, Rita. 
Hun styrte kjøkkenet på en stor prestegård i over 40 år. Rita var kjent for sine gode og hjemmelagede smaker. Selv var hun oppvokst på St Thomas i Karibien, men klarte på en flott måte å kombinere 
eksotiske smaker med de danske. Storaas sine matopplevelser er en blanding av danske, internasjonale og 
lokale norske smaker.

aktiv

Aktiviteter

Det være seg i form av mat, interiør eller aktiviteter 
– hos oss skal det være en opplevelse å være på besøk. Teambuilding er vår spesialitet og vi tilbyr blant annet eget kjøkken for matkurs eller kokkekamper, kunst og kulturaktiviteter og vannaktiviteter. Vi kan by på spennende turer på Rjukan og Vemork i tungtvannssabotørenes fotspor, og toppturer til Gaustatoppen med varm lunsj på toppen. Vi har også opplevelser i Kongsbergs sølvgruver med ulike aktiviteter som for eksempel «Bergmann for en dag».

piler1

Send forespørsel til en av gårdene våre

piler1
Hva ønsker du?

Send forespørselen min til*

Dine behov:

Hvem er du?