Kringler Gjestegård

På Kringler gjestegård ligger alt til rette for stemningsfulle og produktive konferanser, møter og ledersamlinger. Konferansegården ligger vakkert til i kulturlandskapet, bare 15 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Den restaurerte tømmerlåven fra 1876 kan i dag tilby konferansefasiliteter, peisestue og spisesal. Gården kan friste med lekre matopplevelser laget av lokalproduserte råvarer og eget produsert øl. Det er fine muligheter for mosjon i skogen, langs bygdeveien eller i treningsrommet ved elva.

konf

Konferanse

Kapasitet fra 5 til 90 personer. Møtelokaler: 7 rom. Utstyr: Alt moderne utstyr tilgjengelig. Beliggenhet: Nannestad, bare 15 minutter unna Oslo Lufthavn Gardermoen.

sove

Overnatting

Konferansegården tilbyr overnatting i et nybygd tun med 4 hus. I dag er det 33 rom fordelt på 20 enkeltrom og 13 dobbeltrom. I tillegg kan 4 personer overnatte på Stabburet. Alle rom har egne bad

maten

Maten

På Kringler er matopplevelsen en viktig del av oppholdet. Kjøkkensjef Thomas Pedersen, og kokk Frode Bergly, har lang fartstid i bransjen. Som medlem i Regional Matkultur har vårt kjøkken knyttet til seg lokale matprodusenter. Den nære kontakten sikrer råvarer av høy kvalitet.

aktiv

Aktiviteter

Vi tilrettelegger aktiviteter og uformelle konkurranser tilpasset den enkelte gruppe. I umiddelbar nærhet til gården er det flott skogsterreng og fine skiløyper på vinterstid, og i et hyggelig hus ved elva har vi eget «treningsstudio». Vi brygger eget øl og vi kan tilby omvisning og smaking i Kringler gårdsbryggeriden.

piler1

Send forespørsel til en av gårdene våre

piler1
Hva ønsker du?

Send forespørselen min til*

Dine behov:

Hvem er du?