Hoel Gård

Velkommen til Hoel gård – en idyllisk gjestegård for konferanser, kurs og ledersamlinger på Nes i Hedmark. Gården ligger vakkert til med utsikt over Mjøsa og i et område som på folkemunne kalles «Norges Toscana». Dette er en levende gård med produksjon av slaktekylling, korn, frø og poteter, og konferansegården er kjent for sin elegante og velsmakende matservering basert på egenproduserte og lokale råvarer. Den historiske gården og kulturhistorien setter en flott ramme på konferanser og møtevirksomhet.

konf

Konferanse

Kapasitet og møtelokaler: 2 store møterom a 75 m2. Flere mindre grupperom. 60 personer i kino. 40 personer i styreoppsett. Utstyr: Alt moderne utstyr tilgjengelig. Beliggenhet: Neshalvøya i Hedmark, 2 timer fra Oslo og 75 minutter fra Gardermoen.

hoel_konferanse

sove

Overnatting

Den historiske gården og kulturhistorien setter en flott ramme på de ulike soverommene i de forskjellige bygningene. Til sammen er det 42 overnattingsplasser på konferansegården. (Med god utnyttelse av portnerboligene er det plass til 40–45 gjester.)

maten

Maten

Gården er en levende gård med produksjon av slaktekylling, korn, frø og poteter, og gården er kjente for sin elegante og velsmakende matservering basert på egenproduserte og lokale råvarer.

hoel_mat

aktiv

Aktiviteter

Konferansegården byr på spennende aktiviteter tilpasset kunden. Vi har eget aktivitetsselskap som skreddersyr aktiviteter etter kundes ønsker. Et hyggelig avbrekk i en konferansesamling er å ta verdens eldste Volvobuss(1929) en tur rundt Helgøya med vertskapet som sjåfør og guide. En times opplevelse.

piler1

Send forespørsel til en av gårdene våre

piler1
Hva ønsker du?

Send forespørselen min til*

Dine behov:

Hvem er du?