Helgaker Gård

Velkommen til Helgaker Gård – en inspirerende, innholdsrik og romslig konferansegård hvor det er godt å arbeide uforstyrret. Helgaker er en gammel slektsgård i et frodig kulturlandskap og byr på spennende opplevelser utenom det vanlige. Her blir dere møtt med gjestfrihet og et personlig vertskap. Maten er basert på kvalitetsråvarer og dere kan velge alt fra velsmakende husmannskost til utsøkt gourmet mat. Gården byr på autentisk gårdsmiljø i et unikt landskapsrom med vidstrakt utsikt over ”Historiske Hadeland”.

konf

Konferanse

Kapasitet: 90 personer. Møtelokaler: 4 rom. Utstyr konferanse: Alt moderne utstyr tilgjengelig. Beliggenhet: Gran på Hadeland, 40 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen / 70 km fra Oslo.

sove

Overnatting

Gårdens bygninger utgjør en autentisk tun form for et typisk gårdsmiljø på Hadeland. Flere av bygningene som overnattingen foregår i, er nyrestaurerte bygninger fra tidlig 1800- tallet. Vi har 40 senger fordelt på 28 rom. Alle rommene er komfortabelt utstyrt og har egen dusj og toalett.

maten

Maten

Vår kokk legger sin sjel i å servere velsmakende Hadelands mat. Det beste av tradisjonsmat kombineres med spennende, nyutviklede retter laget av lokale råvarer. Gjestegården har viltvoksende timian, karve og oregano, samt en del frukt og bær.

Mat på Helgaker

aktiv

Aktiviteter

Aktiviteter tilrettelegges på gårdstunet, eller like ved gården, for at gjestene  effektivt kan få til et avbrekk fra møteprogrammet. Eksempler på team øvelser er; landbruksquiz, traktorkjøring, natursti, hesteskokasting, ridning og samhandlingsøvelser med hest. Vi tilbyr også matlagingskurs med vår kokk. Dessuten har vi ressurspersoner som formilder lokalhistorie, eller som kan gi musikalske opplevelser.

Aktiviteter på Helgaker

piler1

Send forespørsel til en av gårdene våre

piler1
Hva ønsker du?

Send forespørselen min til*

Dine behov:

Hvem er du?